Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.03.2012.

20:06

B92: Oproštaj Kežmana u Humskoj

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i napadač Partizana Mateja Kežman odigraće oproštajnu utakmicu pred navijačima u Humskoj na leto.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kežman će se oprostiti u susretu svoja dva nekadašnja kluba Partizana i PSV-a saznaje B92.

Meč u Humskoj odigraće se nedelju dana pre početka naredne sezone i trebalo bi da bude generalna proba crno-belih, kako sada stvari stoje, za start u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Duel Partizana i PSV-a za kraj bogate karijere je i očekivana odluka Kežmana, s obzirom da je igranje klubova u crno i crveno belom dresu ipak obeležilo njegovu bogatu igračku karijeru.

Osim igranja u Partizanu i PSV-u, Kežman je još nastupao i za Čelsi, Fenerbahče, Atletiko Madrid, PSŽ, Zenit i Južnu Kinu, a poslednji klub mu je bio BATE Borisov.

Najbolje partije je bez dileme pružao u Holandiji gde je tokom četiri sezone imao fantastičan učinak od 105 golova na 122 utakmice. Za reprezentaciju naše zemlje Kežman je odigrao 49 utakmica i postigao 17 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve