Nova vest
Fudbal

Petak, 24.02.2012.

23:07

Aršavin se vratio u Zenit

Ruski fudbalski reprezentativac Andrej Aršavin ostatak sezone provešće na pozajmici u Zenitu iz Sankt Peterburga, preneli su engleski mediji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Aršavin je dogovor o pozajmici potvrdio na svom Tviter profilu gde je kratko napisao: "Gotovo je".

Ruski fudbaler je u Arsenal došao iz Zenita 2009. godine, ali je ove sezone bio u drugom planu kod trenera Arsena Vengera, pošto je odigrao 13 utakmica, a samo šest puta bio u startnoj postavi.

"Petak je bio težak dan, ništa se nije znalo sve do poslednjeg trenutka. Nadam se da će sada sve biti u redu. Želim da igram i učiniću sve da Zenit osvoji titulu u ruskom šampionatu", rekao je Aršavin i dodao da će detalji pozajmice biti poznati u subotu.

Aršavin neće moći da igra za Zenit u Ligi šampiona, jer je ove sezone već nastupao u tom takmičenju za Arsenal.

Ruski reprezentativac je do prelaska u Arsenal devet godina nosio dres Zenita i za to vreme na 236 utakmica postigao 76 golova.

Aršavin je nedavno rekao da želi da ostane u Premijer ligi, ali i da je svestan da mora da igra ukoliko želi da u dobroj formi dočeka Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve