Nova vest
Fudbal

Petak, 24.02.2012.

17:23

Grant: "Nije bila dobra utakmica"

Fudbaleri Partizana remizirali su u poslednjem pripremnom meču u Turskoj, a trener Avram Grant nije zadovoljan igrom svog tima.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Iako je Izraelac protiv Taraza izveo kombinovan sastav, sa igračima koji nisu imali minutažu u četvrtak protiv Dinama, očigledno je očekivao više od remija 1:1.

"Nisam zadovoljan,izgubili smo mnogo lopti. Ovo nije bila dobra utakmica, ali je bilo dobro za mene da vidim druge igrače kako igraju, i za njih“, rekao je Grant.

Sa druge strane, trener Taraza Ljupko Petrović imao je mnogo više razologa za zadovoljstvo posle meča u Antaliji. On smarta da Partizan nije igrao sa rezervnim sastavom.

"Ne bih rekao da je to 'B' timom. To je skoro prvi tim. Ne može se reći da je Smiljanić “B” tim, ni Volkov, Dijara, Eduardo. Partizan ima i dobre mlade igrače, bila je ovo veoma dobra utakmica", rekao je Petrović.

Kazahstanski tim je odlično igrao na pripremama, na deset utakmica ostvario je pet pobeda, četiri remija i samo jedan poraz.

"Toliko je dobro da se ponekad plašim šta će biti u prvenstvu, da li će biti dobro ili loše", našalio se bivši šampion Evrope sa Crvenom zvezdom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve