Nova vest
Fudbal

Petak, 24.02.2012.

16:22

Teves u timu Sitija za sedam dana?

Argentinski napadač Karlos Teves trenira i priprema se za povratak u tim Mančester sitija, a engleski mediji spekulišu da bi na teren mogao već sledeće sedmice.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Protekle nedelje Teves se vratio u Mančester i izvinio menadžeri Robertu Mančiniju, što je Italijan prihvatio i najavio njegov povratak u ekipu.

S obzirom da Mančini poslednjih nekoliko meseci konstantno rotira svoje napadače (Kun Aguero, Baloteli, Džeko), velika je šansa da zaigra i Teves i pomogne u istorijskoj šansi da "građani" osvoje Premijer ligu.

Siti trenutno ima dva boda prednosti ispred gradskog rivala Junajteda, a tokom vikenda ga očekuje duel sa Blekburnom, a očekuje se da Teves šansu dobije u narednom meču protiv Boltona.

Slučaj "Teves" počeo je u septembru kada je Argentinac odbio da uđe sa klupe za rezerve protiv Bajern Minhena u Ligi šampiona. Siti je kaznio igrača jednomesečnom platom, a on je bez dozvole Roberta Mančinija otišao u domovinu gde se zadržao tri meseca.

Siti je tokom januara pokušao da proda 27-godišnjeg napadača, ali nije uspeo da se dogovori sa zainteresovanim stranamaMilanom, Interom i Pari Sen Žermenom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve