Nova vest
Fudbal

Petak, 24.02.2012.

13:43

Partizan: Stigao semafor

U petak je Humsku 1 konačno stigao dugo očekivani naslednik starog “lampaša”, moderan LCD semafor.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Na njemu će navijači Partizana konačno mići da na savremen način praze rezultat, sastave, ali i razne animacije za vreme utakmica "crno-belih".

Generalna proba rada semafora je planirana za subotu 3. mart. od 14.00 sati, kada i počinje drugi deo sezone u Jelen Superligi. Toga dana je predviđeno da semafor radi kao da se utakmica igra na stadionu Partizana. U tom trenutku "crno-beli" će gostovati Novom Pazaru.

Uz pomoć strateškog partnera kluba, kompanije DHL, pet tona težak semafor je prebačen iz Kine za Beograd, a način na koji je prevalio toliki put objasnio je Ivan Beljić iz DHL-a.

“Pošiljka sa semaforom za stadion Partizana je teška 4.700 kg i sastoji se od 15 koleta. U transportu pošiljke učestvovali su svi vidovi saobraćaja: pomorski, drumski i vazdušni. Partnerstvo Partizana i DHL-a se ogleda u tome, da jedni drugima dajemo najbolju podršku: Partizan da igra svetski fudbal i pobeđuje na utakmicama, a mi da rešavamo transportne i logističke potrebe kluba”.

Sada kada je semafor i fizički stigao u Humsku, predstoji montaža, o čemu je nešto više rekao direktor stadiona Partizana Aleksandar Stepanović:

“Montaža semafora počinje danas (petak), mada je bilo je planirano da se sa montažom krene 15. februara, ali usled vremenskih nepogoda, koje su zadesile našu zemlju i montaža je morala sačekati lepše vreme. Danas počinje montaža panela na staroj konstrukciji, dok su radovi na povezivanju elektronike, koja se nalazi unutar kućiće na južnoj tribini predviđeni za utorak, kao i instalacija neophodnog softvera”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve