Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.02.2012.

17:48

Biševac igrač meseca u Francuskoj

Srpski reprezentativac Milan Biševac izabran je za najboljeg igrača meseca januara u francuskoj Ligi 1.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

Biševac je bio jedan od najzaslužnijih za sjajnu seriju Pari Sen Žermena od četiri pobede tokom prvog meseca u 2012. godini, a njegovim golom Parižani su savladali Brest.

Srbin je četvrti igrač iz PSG-a koji je ove sezone izabran za igrača meseca. To su pre njega bili Havijer Pastore (semptembar), Nene (oktobar) i Salvatore Sirigu (decembar).

PSŽ je tokom januara bio bolji od Lokmina (2:1) i Srrtea (4:0) u Kupu, te Tuluza (3:1) i spomenutog Bresta (1:0) u Ligi 1.

Biševac tokom prvog dela sezone nije imao mesta u timu kod Alana Kambuarea, a imao je i problema sa povredom, ali mu je novi trener Karlo Ančeloti dao šansu, i to na mestu desnog beka.

Srbin se brzo prilagodio novoj poziciji i postao jedan od ključnih igrača odbrane Parižana koji su lideri Lige 1. Biševac je osvojio 55% glasova, ispred Lorika Remija iz Marseja (32%) i Olivijea Girua iz Monpeljea (13%).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve