Bates tek došao u Rad, a već otišao

Stevan Bates pre nekoliko dana potpisao je ugovor sa Radom, ali je već posle prvog meča napustio klub i prešao u Hazar Lankeran iz Azerbejdžana.

JTIzvor: B92 Srbija, Azerbejdzan
Podeli

Bates se odlično uklopio u tim ‘građevinara’, ali se, ipak, vratio u Azerbejdžan, pošto je već u dva mandata branio boje Bakua.

Bilo je razgovora u toku januara, ali se nije došlo do dogovora. Zvao me je moj bivši trener iz Bakua, a sada glavnokomandujući u ekipi Hazar Lankeran, Đunejt Bičer i rekao pozvao da me žele i ponudio mi više nego korektne uslove. Sobzirom da sam sa Radom nedavno potpisao ugovor, u ekipi iz Lankera imaću status pozajmljenog igrača u periodu od godinu dana”, rekao je Bates.

U Batesovom novom klubu igra i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Bane Subašić, a Hazar Lankeran ne zaostajete mnogo za vodećim Nefčijem, čiji gol brani Saša Stamenković.

Subašića znam od ranije i to mnogo znači kada imate nekog svog na tolikoj udaljenosti od kuće. Trenutno smo treći, a lider nam beži dva boda. Sigurno da ako nam se ukaže prilika da napadnemo tron, nećemo je propustiti, jer je moj nekadašnji trener Bičer, čovek koji postavlja uvek maksimalne ciljeve i traži takva ostvarenja”, istakao je Bates.

Fudbal

Bogdanovu dve godine zatvora

Ivan Bogdanov osuđen je na dve godine zatvora zbog napada na policiju i učestvovanje u masovnoj tuči pre košarkaške utakmice Partizan - Zvezda 2006. godine.

Fudbal četvrtak 9.02. 14:39
strana 1 od 2 idi na stranu