Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.02.2012.

20:18

Nezadovoljni Kedeli napustio Tunis

Fudbalski reprezentativac Tunisa Adel Kedeli napustio je nacionalni tim koji se takmiči na afričkom Kupu nacija u Gabonu i Ekvatorijalnoj Gvineji.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Kedeli je nezadovoljan tretmanom u timu napustio bazu tuniske reprezentacije u Fransvilu, četiri dana pre četvrtfinalnih utakmica.

"Kada igrač jednom odluči da nije srećan i da želi da ode kući, ništa se tu ne može preduzeti", rekao je portparol Fudbalskog saveza Tunisa Vard Zuhar.

On je dodao da do sada nije bilo problema sa 35. godišnjim fudbalerom, članom ekipe koja je 2004. trijumfovala na kontinentalnom prvenstvu. Kedeli je drugi fudbaler koji je za kratko vreme napustio turnir. Prethodno je Zambija ostala bez Kliforda Mulenge, koji je odstranjen iz nacionalnog tima zbog nediscipline.

Tunis će u čevtrfinalu afričkog Kupa nacija igrati protiv pobednika D grupe, a u ostalim parovima sastaju se Zambija - Sudan, Obala Slonovače - Ekvatorijalna Gvineja i Gabon - drugoplasirani iz grupe D.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve