Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.02.2012.

18:13

B92: Đurić u Izraelu zbog Kamare

Predsednik Partizana Dragan Đurić otputovaće u Izrael na pripreme tima kako bi pregovarao sa Mohamedom "Medom" Kamarom o njegovom ostanku u klubu, saznaje B92.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Reprezentativac Sijera Leonea želi da napusti "crno-bele" što je pre moguće, iako Avram Grant želi Kamaru u svom timu.

Zbog toga će predsednik srpskog šampiona otputovati na Bliski istok kako bi pronašao rešenje sa Kamarom i njegovim menadžerom.

Đurić je izjavio da u Izrael putuje kako bi obišao ekipu i video kako teku pripreme pred nastavak šampionata.

"Sve protiče odlično, od uslova do rezultata u prve dve utakmice. Hoću da obiđem igrače i da popričam sa trenerom Grantom, koliko je zadovoljan timom posle prijateljskih mečeva. Biću sa ekipom nekoliko dana, pa se vraćam za Beograd", rekao je Đurić.

Kako nezvanično saznajemo, propala je solucija prodaje Kamare italijanskom Udinezeu, ali se za veznog igrača Partizana interesuje još nekoliko klubova iz Serije A, te iz ruske Premijer lige.

Kamara nije igrao za Partizan u pripremnom meču protiv Makabija u Haifi u utorak, a dan ranije nije trenirao zbog glavobolje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve