Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.02.2012.

09:44

B92: Luka Milunović u Zvezdi

Mladi reprezentativac Srbije, i do utorka fudbaler belgijskog Zulte Varegema Luka Milunović, novo je pojačanje Crvene zvezde, saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

19-godišnji ofanzivni vezni , svojevremeno igrač OFK Beograda, prešao je u junu 2011. godine u belgijski Varegem.

Iako se činilo da je dolaskom Asamoe za "crveno-bele" završen prelazni rok, uprava Crvene zvezde je iskoristila priluku i dovela još jednog mladog reprezentativca Srbije.

Mladi Milunović je 1992. godište, za mladu reprezentaciju nastupao je 4 puta, dok je u dresu Varegema odigrao 17 utakmica u prvom delu sezone.

Ovim transferom, uključujući dolaske Milivojevića i Mladenovića i potpisivanjem profesionalnih ugovora Krnete, Ožegovića, i uz ranije potpisivanje profesionalnih ugovora sa Kirovskim, Stojkovićem, Jankovićem, Mijailovićem i Spaićem "crveno-beli" imaju trenutno u svojim redovima tri četvrtine mlade reprezentacije Srbije u starosnim kategorija 1992 i 1993. godište.

Očekuje se da će Milunović biti predstavljen na "Marakani" u četvrtak drugog februara, pred put ekipe u Antaliju na drugi deo priprema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve