Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.01.2012.

15:10

Vidić: "Mi ćemo se radovati"

Nemanja Vidić rekao je da se niko u Mančester junajtedu ne plaši gradskog rivala Sitija, te da će se na kraju sezone trofejima radovati "Crveni đavoli".

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Ako pogledate istoriju i tradiciju, videćete da smo mi taj tim iz Mančestera koji zna kako se osvajaju trofeji. Znam da ekipa i dalje ima samopouzdanja i ne treba zaboraviti da smo samo tri boda iza Sitija u prvenstvu", rekao je 30-godišnji Vidić engleskim medijima.

Vidić je krajem prošle godine doživeo tešku povredu kolena na utakmici sa Bazelom u Ligi šampiona i neće igrati do kraja sezone.

"Ove sezone smo imali dosta problema sa povredama, ali vuerujem da će već narednog vikenda protiv Arsenala sve doći na svoje. Imamo dobru ekipu, u kojoj vlada pravi sklad mladosti i iskustva", naveo je on.

Uprkos svemu, Vidić smatra da je dobro što u Mančesteru postoje dva jaka kluba.

"To je dobro za ceo grad, jer se stalno priča o fudbalu. Mora da postoji zdrava konkurencija, samo tako može da se napreduje", izjavio je bivši reprezentativac Srbije.

Vidić je dodao da oporavak od povrede ide po planu i da očekuje da bude spreman za početak sledeće sezone.

"Sve je u redu. Bio sam na operaciji pre tri nedelje, dobro se oporavljam. Znam da me čeka još mnogo toga na putu oporavka i da moram da budem strpljiv. Veoma sam motivisan da se što pre vratim na teren. Nadam se da ću biti spreman za početak nove sezone", zaključio je Vidić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve