Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.01.2012.

14:39

Maldini: "Ne žele me u Milanu"

Legendarni fudbaler Milana Paolo Maldini izjavio je da su mu vrata tog kluba trenutno zatvorena i da postoji mogućnost da ode u Pari Sen Žermen.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Sportski direktor francuskog kluba i nekadašnji Maldinijev saigrac u Milanu, Leonardo nedavno je izjavio da bi voleo da ga vidi na nekoj funkciji u PSŽ- u.

"Nedavno me je pominjao predsednik Silvio Berluskoni u tom kontekstu, ali realnost je takva da mi Milan ništa nije ponudio. Prethodnih godina sam želeo se vratim i da pomognem klubu, ali vrata su uvek bila zaključana. Svi znaju da bih prihvatio bilo koju ulogu i da bi bio od koristi treneru Masimilijanu Alegriju. Jednostavno, oni me ne žele", rekao je Maldini italijanskim medijima.

Maldini je rekorder Milana sa 902 odigrane utakmice, a uz to je sa rosonerima osvojio pet titula prvaka Evrope.

Prema Maldinijevim rečima, problem sa čelnicima Milana je možda u tome što "on uvek kaže šta misli".

Legendarni odbrambeni igrač, čiji je dres sa brojem tri povučen iz upotrebe u Milanu, kazao je da zasad ništa nije dogovorio sa pariskim klubom.

"PSŽ je klub koji se trenutno restruktuira. Neko vreme nisu osvojili ništa u Francuskoj, ali sada im dobro ide i stvari se menjaju. Poštujem i trenera Karla Anćelotija i Leonarda, ali nikoga neću vući za rukav da mi nudi funkciju", dodao je Maldini.

On je nedavno bio u Parizu i sa Anćelotijem i Leonardom imao, kako je rekao, prijateljski susret.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve