Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.01.2012.

20:11

Kaka demantovao transfer u PSŽ

Brazilski fudbaler Kaka demantovao je da se dogovorio sa čelnicima Pari Sen Žermena o prelasku u taj francuski klub.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"To je dezinformacija, nema nikakvog dogovora sa drugim klubom. Potpuno sam skoncentrisan na ostvarivanje ciljeva u dresu madridskog Reala", napisao je Kaka na svom profilu na društvenoj mreži Tviter.

Ranije u sredu italijanski mediji javili su da je transfer "gotova stvar" i da će Kaka uskoro pojačati lidera francuskog prvenstva.

Kaka je u Real došao u leto 2009. iz redova italijanskog Milana za sumu od 65 miliona evra. Ove sezone brazilski fudbaler je za Madridjane odigrao 14 prvenstvenih utakmica i postigao tri pogotka.

Ekipa Reala trenutno zauzima prvo mesto na tabeli španske Primere sa pet bodova više od drugoplasirane Barselone.

Podsetimo, prošle sedmice PSŽ je potvrdio da je dogovorio transfer napadača Milana Alešandrea Pata, ali je Brazilac nekoliko sati kasnije odlučio da ostane među "Rosonerima".

U tom trenutku su obustavljeni i pregovori Milana sa Sitijem oko Tevesa. Na kraju bi Argentinac, zahvaljujući Patovoj promeni mišljenja, odnosno odluci Silvija Berluskonija, mogao da umesto njega završi u PSŽ-u.

PSŽ je navodno dogovorio i dolazak Argentinca Karlosa Tevesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve