Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.01.2012.

18:31

Krstajić: "Đuriću, može 1 na 1?"

Bivši sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Mladen Krstajić pozvao je prvog čoveka 'crno-belih' Dragan Đurića na javni televizijski duel.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Nemam snage više da komuniciram preko medija sa Đurićem. Želim javno da ga pozovem da na bilo kojoj televiziji uživo izađemo na duel, 'jedan na jedan'. Neka Đurić izabere teleziviju i novinara koji će da vodi taj duel. Neka ponese sve svoje papire i nek pozove svoje suflere, da ne bi više bilo nikakvih manipulacija", rekao je Krstajić Tanjugu.

Televizija B92 je pokušala da kontaktira predsednika Partizana Dragana Đurića, ali on nije bio dostupan za komentar.

Upravni odbor Partizana je krajem 2011. godine smenio Krstajića zbog, kako je navedeno, kršenja statuta i radnih obaveza. Krstajiću je podršku pružio i tadašnji trener Aleksandar Stanojević, koji je smenjen prošle nedelje.

"Ja sam imao karijeru kakvu sam imao. Vidim da Đurić voli da se reklamira, a nema snage da izadje u javnost i da se obrati lično. Možemo da izađemo direktno na duel, da nas prati cela Srbija i armija 'crno-belih' navijača. Đurić do juče nije ni znao kad Partizan igra utakmice, a ja samo želim da se sa njim suočim direktno i uživo", zaključio je Krstajić.

Umesto Aleksandar Stanojevića uprava 'crno-belih' je za trenera imenovala Izraelca Avrama Granta. Đurić je ranije u sredu intervjuu za klupski sajt ponovio stav da je sportski sektor na čelu sa Stanojević i Krstajićem najveći krivac za eliminaciju od irskog Šamroka, što je, kako je naveo, najveći neuspeh na evropskoj sceni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

110 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve