Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.01.2012.

15:36

"Grobari" biraju stranu (foto)

Smenjeni sportski direktor Partizana Mladen Krstajić krenuo je u obračun sa upravom kluba, a izgleda da ima i podršku navijača.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Naime, iako se vodeće navijačke grupe nisu zvanično oglasile, obožavaoci "crno-belih" su organizovali nekoliko akcija protiv uprave kluba.

Prvo su se ogranizovali na tribinama, te na košarkaškoj i odbojkaškoj utakmici pokazali da podržavaju Krstajića, a onda su krenule i akcije na ulicama.

Nisu samo beogradske, već i ulice gradova iz unutrašnjosti Srbije, te po Republici Srpskoj, Makedoniji, čak i Grčkoj, oblepljene sa plakatima kojima zahtevaju odlazak predsednika FK Partizan Dragana Đurića.

To je već bio drugi vid javne podrške smenjenom sportskom direktoru Mladenu Krstajiću nakon ispisivanja grafita po zidovima stadiona u Humskoj 1. Nije moguće pristupiti ni zvaničnoj prezentaciji kluba na društvenoj mreži "Facebook" koja je hakovana od strane navijača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve