Nova vest
Fudbal

Subota, 31.12.2011.

11:19

Rednap: “Nećemo Tevesa”

Menadžer Totenhema Hari Rednap izjavio je da taj klub nije zainteresovan da u zimskom prelaznom roku angažuje Argentinca Karlosa Tevesa.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Uprkos informacijama da je Teves blizu prelaska u Milan, poslednjih dana mnogo se spekulisalo da baš Rednap želi da ga dovede na “Vajt Hart Lejn”.

Teves je i dalje igrač Mančester Sitija, iako menadžer Roberto Manćini već duže vreme ne računa na njega, i prima platu od oko 300 hiljada evra nedeljno, što je otprilike četiri puta više nego što bi Totenhem mogao da mu ponudi.

Sviđa mi se, on je odličan igrač. Veliki je talenat, ali mi nećemo moći da ga dovedemo. Čak i ne pokušavamo. Predsednik neće da stavi ceo klub u opasnost zbog jednog igrača, jer bi njegova plata bila astronomska”, rekao je Rednap.

Totenhem je započeo sezonu porazima od gradskih rivala iz Mančestera, Junajteda i Sitija, ali je od tada izgubio samo jedan meč i drži treće mesto na tabeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve