Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.12.2011.

21:53

Modrić odbio sve zbog Junajteda

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić navodno je odbio novi ugovor od Totenhema uz platu od 100.000 evra nedeljno.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Veznjak Suprsa je glatko odbio ovaj fenomenalni ugovor, što je poruka da želi da napusti "Vajt Hart Lejn" i pređe verovatno u Mančester junajted.

Modrić je letos bio velika želja Čelsija, bio je na korak od selidbe u zapadni deo Londona, ali su "pevci" ipak uspeli da zadrže jednu od svojih najvećih zvezda.

Sada, ouči januarskog prelaznog roka Mančester junajted je spreman na sve kako bi doveo sjajnog plejmejkera, naročito posle brojnih povreda u timu Aleksa Fegusona.

Škot je Hrvatu navodno ponudio još bolje uslove od Totenhema, a samim dolaskom na "Old Tragord" Modrić bi bio u klubu koji je jedan od glavnih konkurenata u kom god takmičenju da nastupa.

Međutim, Junajted je spreman da ponudi najviše 25 miliona za Modrića, a Totenhem je tokom leta odbio i mnogo veću sumu od Čelsija.

Sa druge strane, Ferguson je nekoliko puta istakao da Junajted neće kupovati tokom januara, pa ostaje da se vidi koliko je ova priča realna.

Navijači Totenhema su pre nekoliko dana Modrića izabrali za najboljeg igrača tima u protekloj godini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve