Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.12.2011.

21:17

Stanojević za B92: A da Đurić ode?

Aleksandar Stanojević je izjavio za B92 da više nije trener fudbalera Partizana.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

"Ja sam od danas bivši trener Partizana! Razočaran sam onim što se desilo. Kad se budem vratio sa odmora, sazvaću oproštajnu konferenciju. O skupštinama, većinama i glasanjima nismo razmišljali radili smo svoj posao u interesu Partizana. Zanima me da li predsednik razmišlja o tome da li on da ode s obzirom da kaže da je veliki Partizanovac, a čini mi se da se 90 odsto navijača izjasnilo na čijoj su strani", rekao je Stanojević.

Trener "crno-belih" je dodao i da ne želi da čeka otkaz iako je svestan da postoji velika razlika između ostavke i otkaza, ali da o finansijskim aspektima različitih načina prekida saradnje ne razmišlja.

"Velika je razlika između ostavke i otkaza, ali ja nemam dilemu. Naravno da znam da postoji razlika, finansijski bih možda prošao bolje ukoliko bih dobio otkaz, ali o takvim stvarima stvarno ne razmišljam."

Stanojević je istakao da predsednik Đurić nije gledao nijednu od poslednjih deset utakmica Partizana.

"Predsednik Đurić nije došao ni na jednu od poslednjih deset naših utakmica i verovatno je jedini predsednik koji ne dolazi da gleda svoj tim", dodao je Stanojević.

Stanojević kaže da priča o Vignejviću i traženju trenera za njega nije novost.

"Naravno da se o tome razgovaralo početkom jeseni. Krstajić i ja jesmo prijatelji, 'držimo se', ali to ne znači da ne bismo uradili ono što je u interesu kluba. Da sam ja tada smenjen, naravno da bi Partizan tražio novog trenera i da sam ja to znao i da nije rađeno meni iza leđa", kaže Stanojević za B92.

Smenjeni sportski direktor Partizana Mladen Krstajić rekao je za B92 da nije tužan zbog otkaza već ponosan na sve što je uradio u Partizanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

185 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve