Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.12.2011.

20:06

RM: "Nemoguće je stalno pobeđivati"

Menadžer Mančester sitija Roberto Manćini i kapiten Vinsen Kompan nisu bili razočarani posle prvog meča u Premijer ligi u kome Siti nije postigao gol.

Izvor:

Autor:

Default images

“Građani” su u 18. kolu Premijer lige odigrali meč bez golova sa Vest Brmovič Albionom.

“Danas je bilo teško. Ako ne postignete gol na vreme protivnik u nastavku meča igra sa više samopouzdanja”, rekao je Manćini za zvanični sajt kluba.

Italijan smatra da su njegovi igrači u prvom poluvremenu igrali sporije, ali i da je nemoguće u svakoj utakmici postizati po tri, četiri gola.

“Možda smo u prvom delu igrali sporije, ali sam siguran da smo postigli gol pobeda ne bi izostala. Nemoguće je stalno pobeđivati i postizati po tri, četiri gola na svakoj utakmici i biti na prvom mestu na tabeli od prvog do poslednjeg kola. Ipak, mi ćemo pokušati da to uradimo”, poručio je Roberto Manćini.

Siti je zadržao prvu poziciju na tabeli zbog bolje gol razlike u odnosu na gradskog rivala, jer oba tima posle 18 odigranih utakmica imaju po 45 boda.

Kapiten Mančester sitija Vinsen Kompani ne misli da su igrali loše.

“Ovo nije bila loša utakmica. Imali smo nekoliko prilika, ali nismo imali ubilački instikt. Nikoga nismo obrukali u ovom meču”, rekao je Belgijanac.

Kompani razmišlja slično kao i Manćini.

“Bilo bi idealno za nas da smo postigli gol u prvom delu meča, to se nije desilo i posle je bilo teže u nastavku utakmice. Pozitivno je što na trećoj utakmici u nizu nismo primili gol i ostaće mirni i pokušati da nastavimo sa to dobrom serijom”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve