Nova vest
Fudbal

Subota, 24.12.2011.

18:44

Kaka blizu PSŽ-a, dolazi i Teves?

Nekada najbolji fudbaler sveta Brazilac Kaka mogao bi u januarskom prelaznom roku da napusti Real Madrid i preseli se u Pari Sen Žermen, prenosi "Le Parizijen".

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Sportski direktor Parižana, Leonardo, koji je svojevremeno posredovao u transferu Kake u Milan, poslaće Madriđanima ponudu nešto nižu od 40 miliona evra, što je za 27 miliona manje nego što ga je kraljevski klub platio 2009. godine.

Ipak, imajući u vidu da Kaka nije bitan igrač u koncepciji Žozea Murinja veoma je moguće da ponuda bude prihvaćena.

Kaka bi na taj način ponovo sarađvao sa trenerom Karlom Anćelotijem, koji će uskoro i zvanično postati trener Pari Sen Žermena.

Ekipa koja je najveći favorit za osvajanje titule šampiona Francuske na pragu je da angažuje Dejvida Bekama, a prema pisanju lista klub koji odnedavno za vlasnike ima bogate Arape želi i Karlosa Tevesa iz Mančester Sitija.

Kaka je u dresu Milana osvojio titule šampiona Italije, Evrope i sveta, a bio je i prvak sveta sa selekcijom Brazila 2002. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve