Nova vest
Fudbal

Subota, 24.12.2011.

10:21

Gigs pred novim ugovorom

Legenda Mančester Junajteda Rajan Gigs uskoro će razgovarati sa menadžerom ‘crvenih đavola’ Aleksom Fergusonom o svojim planovima za budućnost.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Gigsu, koji je celu karijeru proveo u Junajtedu, sadašnji ugovor sa šampionom Engleske ističe na kraju sezone, a on ne krije da želi da nastavi da igra.

Velšanin je od ulaska u tridesete godine svake godine sa Junajtedom potpisivao jednogodišnji ugovor, a takav slučaj će izvesno biti i što se tiče sledeće sezone.

Skoro da je došlo vreme da sednem i porazgovaram sa menadžerom da vidim kakvi su njegovi planovi za budućnost, a videću kako ću se osećati. U ovom trenutku osećam se dobro, uživam na terenu više nego ikada, ali videćemo”, rekao je Gigs.

Sa 38 godina Gigs i dalje igra na visokom nivou, što je pokazao i sredinom ove nedelje u pobedi Junajteda nad Fulamom sa 5:0. Ferguson je posle tog meča istakao da je Gigsov doprinos u tom trijumfu neverovatan, a Velšanin je na toj utakmici postigao prvi gol ove sezone. Zanimljivo je da je tako nastavio niz započet još 1992. godine, od osnivanja Premijer lige, pošto je svake sezone postigao bar jedan gol u tom takmičenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve