Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.12.2011.

14:43

Nedved: “Dajte Krasiću podršku”

Legendarni fudbaler Juventusa Pavel Nedved rekao je da je normalno što torinskog kluba Miloš Krasić prolazi kroz krizni period.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Nedved je takođe pozvao navijače da budu strpljivi i pruže podršku reprezentativcu Srbije.

“Mediji i navijači su ga mnogo kritikovali u poslednje vreme, ali niko ne sme da zaboravi da on igra bez prestanka već skoro dve godine. Onda je i prirodno da dođe do kriznih perioda i zamora. Miloš naporno radi i potrebno je sačekati ga da povrati samopouzdanje”, rekao je Nedved.

Krasić ove sezone u igru uglavnom ulazi sa klupe, a italijanski mediji prethodnih nedelja spekulisali su o njegovom odlasku iz Juventusa u zimskom prelaznom roku.

Srpski fudbaler sredine terena ove sezone odigrao je šest utakmica za Juventus i još se nije upisao u strelce. Krasić je u Juventus došao prošle godine iz moskovskog CSKA, a u sezoni 2010/2011 odigrao je 41 utakmicu i postigao devet golova.

Ekipa Juventusa igra veoma dobro ove sezone i posle 13 odigranih kola nalazi se na čelu tabele Serije A, sa dva boda više od drugoplasiranog Milana.

U poslednjih nekoliko nedelja mnogo se spekulisalo o tome da li će Krasić u zimskom prelaznom roku napustiti Juventus. Krasićev menadžer Dejan Joksimović rekao je da Krasić ima ponude iz Rusije i Turske, a još prošle nedelje istakao je da srpskom reprezentativcu svakim danom pada vrednost jer ne igra u Juventusu. Krasić je za B92 istakao da mu u klubu za sada nisu rekli da će da ga prodaju u januaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve