Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.11.2011.

20:37

Đorđe Jokić u drugoj ruskoj ligi

Nekadašnji štoper OFK Beograda Đorđe Jokić napustio je ruskog Premijerligaša Tom i prešao u drugoligaša Dinamo Brijanska.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Jokiću je tri sezone igrao za tim iz Tomska i odigrao 109 utakmica na kojima je postigao tri gola. Tokom leta je bio želja Partizana, ali Rusi nisu želeli da ga puste pre isteka ugovora.

“Želim da se zahvalim navijačima Toma, do kraja svog života srcem ću biti uz ovaj klub koji mi je mnogo dao. Ovde sam proveo tri prelepe godine, ljude iz kluba i trenere nikada neću zaboraviti“, rekao je Jokić.

Snažni štoper je 2005. godine stigao u Rusiju gde je sledeće dve godine bio član Torpeda iz Moskve. Tokom prve dve sezone igranja u Tomsku, navijači su ga obe godine birali za najboljeg igrača kluba u sezoni.

Tom se trenutno nalazi na poslednjem mestu plej-aut grupe u Premijer ligi i verovatno će od sledeće sezone igrati u nižem rangu takmičenja.

Umesto da se bori za titulu sa Partizanom, Jokić će se sa Dinamom boriti za plasman u Premijer ligu Rusije. Dinamo je trenutno trećeplasiri u plej-of grupi ruske druge lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve