Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.11.2011.

11:38

Šta su radili Nasri i Frimpong?

Francuski reprezentativac Samir Nasri u dresu Mančester sitija prvi put je igrao protiv Arsenala, kluba u kome je proveo tri godine, u meču Karling kupa.

Izvor:

Autor:

Default images

Nasri je ovog leta prešao iz Arsenala u Mančester siti, a navijači londonskog kluba su ga dočekali žviducima, pre i tokom meča.

Po završetku utakmice bivši saigrači Emanuel Frimpong i Nasri razmenili su reči u tunelu na putu ka svlačionicama, a potparol Arsenala je demantovao da je došlo do bilo kavkog fizičkog kontaka.

19-godišinji fudbaler iz Gane, koji je ove godine igrao na deset utakmica Arsenala, je izrazio nezadovoljstvo Nasrijevim odlaskom u Siti krajem letnjeg prelaznog roka.

"Razmenili su par reči, ali niko nikoga nije udario ili gurnuo, iz tunela se samo čula buka. Samir je govorio na francuskom, Manu (Frimpong) nije. Definitivno nije bilo kontakta između njih dvojice", rekao je potparol Arsenala.

Mančester siti se plasirao u polufinale Karling kupa pošto je pobedio sa 1:0. Jedini gol na meču postigao je Serhio Aguero u 84. minutu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve