Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.11.2011.

20:53

Prosinečki: "Publika je uživala"

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je da je ubedljiva pobeda protiv Smedereva u četvrtfinalu Kupa Srbije dobar podstrek za derbi sa Partizanom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Kao što sam očekivao, bilo je teško, bez obzira na rezultat 4:0. Jako sam zadovoljan angažovanjem igrača, ubedljiva pobeda je dobar podstrek za derbi. Odigrali smo dobru utakmicu, mislim da su svi koji su došli na stadion uživali", rekao je Prosinečki

Crvena zvezda se u subotu u 13. kolu Supelige Srbije sastaje sa Partizanom na svom terenu, a Prosinečki je najavio da će u toj utakmici igrati samo oni koji su 100 odsto zdravi.

Prosinečki je dodao da su neki igrači kroz utakmicu sa Smederevom dobili samopouzdanje, a neki odigrali standardno dobro". Trener "crveno-belih" je istakao dobre igre Kristijana Borhe i Darka Lazovića.

Trener Smedereva Dragan Đorđević ocenio je Zvezda zasluženo pobedila njegovu ekipu.

"U prvom poluvremenu nismo ispoštovali dogovor pa smo primili gol iz prekida. Posle drugog gola utakmica je za nas bila gotova. U drugom delu iako smo imali igrača manje nismo se predali, ali Zvezda je dominirala i zasluženo pobedila", rekao je Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve