Nova vest
Fudbal

Sreda, 09.11.2011.

13:42

Ninković jači od mononukleoze

Nikola Ninković, mladi prvotimac Partizana dobro se oporavlja od infektivne mononukleoze, zbog koje je morao da prekine sa treninzima.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Bolest zahteva strogo mirovanje i oporavak od nekoliko meseci, a "Džigi" je prvu fazu uspešno prošao, oporavlja se po planu lekarskog tima.

"Sada je sve u redu, redovno idem na preglede, slušam lekare, ali mi je najteže bilo u prvom trenutku kada sam saznao za infekciju. To je za mene bio šok, posebno što nisam smeo da treniram, jer se od svoje šeste godine ne razdvajam od lopte".

"Lekari kažu da oporavak teče po planu. Prvih mesec dana nisam smeo uopšte da ustajem iz kreveta, a sada mogu da lagano šetam, čak izlazim do stadiona da pogledam naše utakmice, pošto stanujem u Humskoj", rekao je Ninković.

Ninković bi uskoro mogao da počne sa treninzima.

"Trebalo bih da do Nove godine budem sasvim u redu , što znači da ću početi prirpeme potpuno zdrav. Jedva čekam da se vratim, uželeo sam se fudbala i drugova. Neka oni samo nastave sa pobedama kako su krenuli, pa će i meni biti lakše da se uklopim. Od trenera Stanojevića, doktora Rosića i mojih saigrača, svi me redovno zovu i interesuju se kako teče moj oporavak, što mi zaista puno znači. To govori kakva atmosfera vlada među nama u ekipi", rekao je "Džigi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve