Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.11.2011.

08:33

’Orlovi’ ostali i bez Baste

Posle povrede Nevena Subotića, vršilac dužnosti selektora Srbije Radovan Ćurčić neće moći da računa ni na Dušana Bastu za utakmice u Centralnoj Americi.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Subotić je u subotu povređen u pobedi Borusije nad Volfsburgom, a kasno uveče operisana mu je slomljena kost lica, zbog čega je upućen poziv Basti.

Ipak, iako je Basta u nedelju već u drugom minutu prekinuo post golom za Udineze protiv Sijene, meč je završio ranije zbog povrede prepona.

Nastavlja se neverovatan niz malera“, rekao je Ćurčić, „Godinu dana unazad pred svako okupljanje dešavaju nam se povrede ključnih igrača. Drhtali smo pred svaki vikend i evo, tamo gde nismo očekivali, jer Neven nema problema ovakve vrste, peh je zadesio njega. Šteta, mnogo mi je žao, jer će Subotić od narednih kvalifikacija da bude okosnica naše odbrane. Na kraju dana je došla vest iz Udina da ni Basta neće moći da nam se pridruži“.

Ipak, tu nije kraj problemima, jer su pod znakom pitanja i Ljubomir Fejsa i Zoran Tošić.

Tošić ima problema sa kolenom, a to nije šala. Fejsa muku muči sa otečenim zglobom, koji je zaradio još na meču reprezentacije protiv Italije. Za vikend je bio na klupi Olimpijakosa. Treba sačekati konačnu reč lekara“, naglasio je Ćurčić.

U ponedeljak će biti poznato ko će naknadno biti pozvan među ’orlove’, koji u petak igraju protiv Meksika, a četiri dana kasnije protiv Hondurasa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve