Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.11.2011.

23:45

Rastanak Zirojevića i Zvezde

Robert Prosinečki, trener Crvebe zvezde, izjavio je za zvanični sajt tog kluba da više neće sarađivati sa kondicionim trenerom Srđanom Zirojevićem.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

"Istina je da Srđan više neće biti član mog stručnog štaba. Došlo je do sporazumnog raskida ugovora", rekao je Prosinečki.

"Razlog raskida saradnje nije stručnost jer ona kod Zirojevića nikada nije bila sporna, niti sam ja u to sumnjao, već prevelika odsutnost našeg kondicionog trenera tokom sezone".

"Srđan je kad je dolazio na Marakanu napomenuo da će imati seminare koji su mu važni i na koje mora da ide, ali nismo očekivali da će ih biti u ovolikom broju kao do sada. Sa druge strane nama je on potreban svaki dan i zato je bolje rastati se nego posao ostavljati nedovršenim. Odluka je donešena kroz razgovor sa Zirojevićem koji je istakao da ne može da se odrekne svojih privatno - poslovnih obaveza, odnosno seminara. Kao šef štaba ja odgovaram za svakog pojedinca u njemu i zato je važno znati da je ova odluka moja", rekao je trener Zvezde.

Prema pisanju Sporta, u poluvremenu duela Crvena zvezda - OFK Beograda došlo je do sukoba između sportskog direktora Ivana Adžića i Srđana Zirojevića, kondicionog trenera.

Adžić je naime rekao da će “Zirojević morati da objasni zašto je sve više igrača sa povredama mišića”, ali je nezadovoljan i činjenicom da kondicioni trener sve češće izostaje sa treninga zbog seminara u inostranstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve