Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.10.2011.

15:23

Kamerun traži novog selektora

Fudbalski savez Kameruna saopštio je da je krenuo u potragu za novim selektorom, pošto Havijer Klemnte nije uspeo da odvede tim na Afrički kup nacija.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

"Svima je jasno da Klemente nije ispunio očekivanja onog trenutka kad nije uspeo da obezbedi plasman na takmičcnje koje će u januru biti održano u Gabonu i Ekvatorijalnoj Gvineji", rekao je portparol kamerunskog saveze Džunior Binjam.

On je dodao da će Savez izabrati novog selektora do kraja meseca, kakao bi naslednik imao dovoljno vremena da pripremi tim za predstojeće kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2014.

Bivši selektor Srbije je prošle godine preuzeo reprezentaciju Kameruna od Pola Le Gvena, koji je otpušten zbog lošeg rezultata nacionalnog tima na SP u Južnoj Africi.

Prema navodima lokalnih medija, kao glavni konkurenti za mesto novog selektora spominju se trener šampionske ekipe "Koton Sporta" Francuz Denis Lavanj i bivši fudbaler te zemlje Patrik Mboma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve