Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.10.2011.

22:56

Petrović: "Nismo imali sreće"

Selektor Vladimir Petrović izjavio je da je nedostatak sreće jedan od faktora što selekcija Srbije nije uspela da pobedi Sloveniju i plasira se u baraž za EP.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Mi smo krivi, poraz ide na našu dušu. Igrali smo izuzetno tešku utakmicu sa Italijom i tu smo dosta snage izgubili. Danas nismo imali sreće – videli ste i sami kakav smo gol primili, a promašili smo i penal", rekao je Petrović posle poraza 1:0 u Mariboru.

"Mnogo je lakše igrati kada ne postoji opterećenje, kao što ga danas nisu imali Slovenci. Ovo je njihova najbolja igra u ovim kvalifikacijama. Oni su igrali bez straha, mučili su nas", dodao je selektor reprezentacije Srbije.

Nacionalna selekcija tako će propustiti treće uzastopno evropsko prvenstvo. Poslednji put tada Jugoslavija učestvovala je na EP u Holandiji i Belgiji i učešće je završila porazom od Holandije u četvrtfinalu sa 6:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

299 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve