Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.10.2011.

19:41

Kek: "Bez poklona, idemo na pobedu"

Selektor fudbalske reprezentacije Slovenije Matjaž Kek izjavio je da njegova reprezentacija neće pokloniti Srbiji pobedu u poslednjem meču kvalifkacija za EP.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Želimo sva tri boda i tako ćemo i igrati."

"Probaćemo da pobedimo Srbiju, a dobar rezultat na kraju kvalifikacija bio bi podstrek za budućnost", rekao je Kek na konferenciji za novinare.

On je dodao da će Slovenija sutra igrati borbeno i sa puno motiva.

"Želimo da prekinemo tradiciju bez pobede protiv reprezentacija sa prostora bivše Jugoslavije. Protivnik će, takodje, biti silno motivisan i verujem da nas očekuje velka borba od prvog minuta. Mi ćemo svakako od starta biti agresivni".

Slovenci su izgubili sve šanse da se plasiraju na EP, dok je Srbiji neophodna pobeda kako bi se plasirala u baraž za odlazak na EP.

"Srbi su došli po tri boda, ali da li bi nama neko nešto poklonio da smo u istoj situaciji? Sumnjam i zato je za nas izuzetno važno da kvalifikacije završimo uspešno i učinićemo sve da tako i bude", zaključio je Kek.

Poslednji meč u kvalifkacionoj C grupi naš nacionalni tim igra sutra od 20.45 časova protiv Slovenije u Mariboru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve