Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.10.2011.

09:16

Pantelić: “Naš motiv je ogroman”

Srpski reprezentativac Marko Pantelić rekao je da on i njegovi saigrači imaju veliku želju da trijumfuju protiv Slovenije i izbore plasman u baraž.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

‘Orlovi’ u utorak od 20.45 na stadionu “Ljudski vrt” u Mariboru sa Slovencima igraju odlučujući meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. i neophodan im je trijumf.

Srpski fudbaleri u nedelju su već stigli u Maribor i odmah su odradili prvi od dva treninga koji su planirani do meča protiv reprezentacije Slovenije.

Naš motiv je ogroman”, naglasio je Pantelić, “Istina, motiv ne donosi golove, pobedu i bodove, ali je jako važno da je prisutan u ovoj meri. Mislim da je i kvalitet na našoj strani u aktuelnoj situaciji i da ćemo sve to pretočiti u pobedu, iako smo apsolutno svesni da će istu želju imati i slovenački fudbaleri. Bez obzira na značaj meča, moramo biti hladne glave, mirni, strpljivi i racionalni”.

I Milan Jovanović je istakao da ‘orlove’ ne očekuje lak posao, ali je uveren u pobedu.

Činjenica je da smo trenutno u matematički najlošijoj varijanti. Međutim, naučili smo i znamo da se nosimo sa pritiskom koji je ponovo prisutan u našim redovima. Slovenački fudbaleri žele dostojanstven oproštaj od kvalifikacija, a mi plasman u baraž, logično je da naša želja bude veća i ja sam ubeđen da ćemo pobedititi u Mariboru. Imamo meč loptu, moramo da iskoristimo tu situaciju”, rekao je Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve