Nova vest
Fudbal

Petak, 07.10.2011.

23:56

Petrović: "Idemo da se nadigravamo"

Selektor Srbije Vladimir Petrović rekao je da je zadovoljan rezultatom 1:1 u sa Italijom i najavio je da će njegov tim ići u Sloveniju da se nadigrava.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Zadovoljan sam htenjem i borbenošću jer smo igrali protiv dobre reprezentacije. Upozoravao sam i pre da su Italijani poboljšali igru u finišu kvalifikacija, što se videlo i večeras. Zadovoljan sam rezultato, a to što je Estonija pobedila nije do nas i tu ne možemo ništa. Nećemo da pričamo kako ćemo pobediti u Mariboru, idemo da se nadigravamo, pa ćemo videti".

On je dodao da je očekivao više u napadu od Miloša Krasića i Zorana Tošića, ali je pohvalio i odbranu Italijana, za koju je rekao da je igrala izvanredno.

Ljubomir Fejsa povredio je članak, Petrović je rekao da je njegov nastup u Mariboru u utorak neizvestan, kao i nastup zamenika kapitena Nemanje Vidića, koji se oporavlja od povrede.

Selektor Italije Čezare Prandeli ocenio je da je utakmica bila odlična i priznao je da je brinuo pre meča.

"Bila je odlična utakmica. Bili smo zabrinuti, ali smo igrali dobro i zadovoljni smo rezultatom. Jesmo igrali dobro, ali ova ekipa može još bolje. Potrebno nam je iskustvo, a kvalitet imamo i nastojaćemo da nastavimo da igramo ovako".

On je kazao i da su Slovenija i Srbija "dve tehnički dobre ekipe", ali je izbegao da prognozira ishod meča u utorak.

"Slovenija je dobar kolektiv, a Srbija ima odlične individualce. Teško je prognozirati ishod tog meča. Mi smo sa Slovenijom igrali pre mesec dana, sigurno sada nisu u istoj formi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve