Nova vest
Fudbal

Petak, 07.10.2011.

14:58

'Orlići' ispustili pobedu u Skoplju

Mlade fudbalske reprezentacije Srbije i Makedonije odigrale su u Skoplju nerešeno 1:1, u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2013. godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srbija je povela u 73. minutu golom Saše Markovića, a izjednačio je Hasani u 89. minutu iz penala.

Tim Aleksandra Jankovića sada iz tri meča ima sedam bodova i još uvek je na čelu tabele grupe 4. Sledeću utakmicu ’orlići’ igraju za četiri dana u Kragujevcu, a protivnik je selekcija Danske.

Na stadionu Boris Trajkovski u prvih 20-ak minuta nije bilo velikih prilika, a onda je napadač Rada Nemanja Kojić posle jedne dobre akcije propustio šansu da našu selekciju dovede do prednosti.

Do kraja prvog dela igralo se uglavnom između dva šesnaesterca, a slično je počeo i drugi deo. aša selekcija imala je inicijativu, Makedonci su pokušavali iz kontre, a vođstvo Srbije stiglo je u 73. minutu. Strelac je bio rezervista Saša Marković koji je sjajno zahvatio volej posle centaršuta sa leve strane i savladao golmana domaćih Gačevskog.

Međutim, naša selekcija nije uspela da zadrži prednost do kraja. Nakon duela Savića i Hasanija sudija je pokazao na penal, Savić je dobio žuti karton, a siguran izvođač najstrože kazne bio je upravo Hasani koji je tako postavio konačan rezultat.

Makedonija: Gačevski, Ristovski, Ristevski, Stankov, Bogdanović, Micinović, Trajkovski, Fazli, Nestorovski, Hasani, Spirovski.
Srbija: Aleksić, Miljković, Medojević, Ignjoski, Đuričić, Mladenović, Milanović, Kojić, Milunović, Nastasić, Lazović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve