Nova vest
Fudbal

Petak, 07.10.2011.

11:07

Sport: Fejsa menja Kuzmanovića

Reprezentacija Srbije će kvalifikacioni meč protiv Italije početi u formaciji 4-2-3-1, samo sa Markom Pantelićem napadu, prenosi „Sport“.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Selektor Vladimir Petrović Pižon imao je u glavi još pre okupljanja ’orlova’ tim za duel sa ’azurima’, ali su ga povrede Nemanje Vidića i Zdravka Kuzmanovića, naterale na promene.

Petrović je u četvrtak otkrio da će Rajković zameniti Vidića, a kako „Sport“ saznaje, umesto Kuzmanovića, među startnih 11 trebalo bi da se nađe Ljubomir Fejsa.

Vezista Olimpijakosa, koji se vratio na teren posle duže pauze zbog povrede, ima najviše sličnosti sa Kuzmanovićem. Jaki su u defanzivi, dobri u markaciji prostora i igrača, znaju da priđu golu iz drugog plana i ne libe se da upute udarac. Uz to, utisak je da će, ukoliko naša veza na čelu sa kapitenom Stankovićem, zatim Fejsom, Ninkovićem, Krasićem i Tošićem, dobije rat na sredini terena, pola posla biti obavljeno. A s druge strane su na lopti veoma jaki Pirlo, De Rosi, Akvilani.

Zadnju liniju činiće Ivanović desno, zatim par centralnih bekova Rajković i Subotić, odnosno Kolarov po levom boku. Kada se radi o napadu predvodiće ga Pantelić. Dakle, biće to sistem 4-2-3-1.

Meč između Srbije i Italije igra se od 20.45 na stadionu Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve