Nova vest
Fudbal

Petak, 07.10.2011.

07:29

Stanojević kažnjen 120.000 dinara

Trener Partizana Aleksandar Stanojević kažnjen je sa 120.000 zbog ulaska u teren pre završetka utakmice sa Radom.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Pored toga, crno-beli su zbog ponašanja navijača i unošenja pirotehnike na utakmici šestog kola Superlige Srbije, kažnjeni sa 150.000 dinara, dok će ’građevinari’ iz gotovo istog razloga morati da plate koliko i Stanojević.

Trener šampiona srbije je u maju sankcionisan sa 100.000 dinara zbog pevanja neprikladnih pesama u svlačionici posle večitog derbija.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije na sastanku održanom u četvrtak, kaznila je i Crvenu zvezdu sa 120.000 dinara. Uz to, na osnovu prijave Sudijske komisije zbog davanja izjava o arbitraži posle duela sa Partizanom, predsednik Jagodine Goran Milanović je kažnjen sa šest meseci zabrane vršenja funkcija u fudbalu, odnosno godinu dana uslovno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve