Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.10.2011.

19:42

Šestica Partizana u Kovačici

Fudbaleri Partizana pobedili su u prijateljskoj utakmici u Kovačici domaću Slaviju sa 6:1, uz prvenac debitanta "Maestra" Nikona Jevtića.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Po dva gola za crno-bele postigli su Vladimir Jovančić i mladi napadač Dejan Georgijević, a jedan gol je postigao i Stefan Babović.

Pred nešto više od 1.500 gledalaca jedini gol za domaćina postigao je Mihalek.Partizan je igrao u sastavu: R. Ilić, Ranković, Anderson, Stanković, Volkov, Smiljanić, Babović, S. Ilić, Vukić, Jovančić, Eduardo.

Partizan je u južnom Banatu gostovao povodom proslave 100 godina igranja fudbala u opštini Kovačica, a dočekalo ga je oko 1.500 navijača.
Daleko kvalitetniji šampion Srbije poveo je već u 6. minutu kada je posle prodora i centaršuta povratnika u tim Vladimira Volkova, centarfor Jovančić iskoristio šansu i savladao Krivokuću.

Partizan je prednost duplirao četiri minute pre kraja poluvremena. Stefan Babović je odlično putirao sa ivice kaznenog prostora i z atresao mrežu.

"Crno-beli" su u nastavku postigli još četiri gola. Svoj drugi na meču postigao je Jovančić, pogodio je i maldi Georgijević, a potom je debi golom obeležio i omladinski reprezentativac Srbije "El Maestro" Jevtić koji prema rečima uprave samo trenira sa šampionom.

Domaćin je spasao čast lepim golom Mihaleka u 74. minutu. Igrači Partizana su posle završetka meča jedva stigli do stigli do svlačionice pošto je veliki broj ljubitelja fudbala želeo je da se fotografiše i dobije autograme od svojih ljubimaca.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je uživao u ambijentu u okolini Pančeva:

"Drago mi je da smo uveličali slavlje u Kovačici i iznenađen sam velikim brojem gledalaca. Zadovoljan sam izdanjem moje ekipe, dok se i Slavija prikazala u dobrom svetlu i prijatno iznenadila".

Slavija – Partizan 1:6 (0:2)

KovačicaGledalaca: 1.500. Sudija: Dragan Milanović (Pančevo).Strelci: Mihalek u 74. za Slaviju, a Jovančić u 6. i 66, Babović u 41, Jevtić u 70. i Georgijević u 76. i 85. minutu za Partizan.

Slavija: Krivokuća, Černoš, Nestorovski, Đurkoski, Hil, Mihalek, Bosnić, Bireš, Valovec, V. Dudaš, Gvozdenović. Igrali su još: Joka, Bartoš, Đuriš, Petrović, S. Dudaš.

Partizan: R. Ilić, Ranković, Volkov, Stanković, Anderson, Smiljanić, Babović, S. Ilić, Lukić, Jovančić, Eduardo. Igrali su još: Petrović, Babić, Mulćan, Georgijević, Jevtić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve