Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.10.2011.

08:24

CZ: Pašeko doputovao u Beograd

Fudbaler Crvene zvezde Vinisijus Pašeko, koji je još na početku priprema doživeo težak lom noge, stigao je u Beograd u utorak nešto pre ponoći.

Izvor: B92, crvenazvezdafk.com

Autor:B92, crvenazvezdafk.com

Default images

Pašeko je u Brazilu uspešno prošao postoperativni period i počeo da trenira pod nadzorom medicinske ekipe Flamenga, saopšteno je na sajtu Zvezde.

“Osećam se odlično. Bola nema uopšte. Pre mesec dana sam počeo da trčim, a pre sedam dana i da radim sa loptom. Uglavnom šutiram ili žongliram i ne osećam nikakve probleme”.

Brazilac je potvrdio je da su mu i lekari u domovini izneli optimistične prognoze.

“Raspitivali su se dokle traje prvi deo sezone u Srbiji i kažu da i ću i u tom delu odigrati nekoliko utakmica. Ipak, ja ne želim da žurim, već ću samo potpuno spreman izaći na teren i pomoći klubu. Teško je sada reći kad će to biti, ali jedva čekam”

Pašeko je i tokom oporavka u Brazilu pratio rezultate kluba.

“Pratio sam preko interneta rezultate, a i redovno sam se čuo sa Mezengom. Biću sad svaki dan na Marakani, i verujem, uskoro na terenu”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve