Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.09.2011.

13:51

MM: "Ostanak Snajdera,naj posao"

Predsednik i vlasnik fudbalskog kluba Inter Masimo Morati rekao je da veoma srećan što Vesli Snajder nije napustio ekipu u ovom prelaznom roku.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Za reprezentativca Holandije interesovala su se tri engleska kluba, rivali iz Mančestera, Siti i Junajted i londonski Arsenal."Naša velika pobeda je činjenica da smo zadržali Snajdera.

On je igrač svetske klase i normalno je da su ga mnogi želeli u svojim redovima. Snajder mi je više puta rekao da želi da ostane, iako su novine drugačije pisale", rekao je Morati italijanskim medijima.

On je naveo da nema nameru da se meša u posao treneru DJanpjeru Gasperiniju, iako je nedavno izjavio da bi voleo da na terenu češće vidja napadača Djampaola Pacinija.

"Ponekad mi se čini da čim zaustim da pričam nešto o Interu, novinari to pretvore u milion drugih stvari i izvuku iz konteksta. Samo sam rekao da je Pacini igrač koji postiže mnogo golova i da ne bi voleo da žrtvujemo takav potencijal", objasnio je Morati.

Gasperini je po završetku prošle sezone na klupi Intera zamenio Leonarda.

"Želim da budem jasan, nisam postavljao nikakve ultimatume treneru. On ima slobodu da uradi sve što je potrebno da nam donese uspeh", zaključio je Morati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve