Nova vest
Fudbal

Sreda, 31.08.2011.

23:59

Navijači Hajduka vređali Šimunića

Navijači Hajduka vređali su reprezentativca Josipa Šimunića tokom treninga nacionalnog tima Hrvatske.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Oni su se na taj potez odlučili revoltirani što je odustao od prelaska u splitski klub i pristupuo najvećem rivalu, zagrebačkom Dinamu.

Za vreme treninga hrvatske reprezentacije u Postirama na Braču dvadesetak navijača Hajduka je na tribinama istaklo transparent s natpisom „Pošten čovek ne može se kupiti novcem. Marš, smeće jedno, iz Dalmacije“, uz pogrdne uzvike na Šimunićev račun.

Taj fudbaler je poslednje dve sezone igrao za Hofenhajm i najavio je da karijeru nastavlja u Hajduku, ali se u poslednjem trenutku predomislio i prešao u tim državnog prvaka Dinama, učesnika Lige šampiona.

Reprezentacija Hrvatske priprema se na Braču za utakmice protiv Malte i Izraela, u okviru F grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope 2012.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve