Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.08.2011.

21:48

Venger: "Katastrofalan dan"

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da se oseća poniženo posle poraza od Mančester junajteda od 8:2, ali i da ne razmišlja o ostavci.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Osećate se poniženo kada primite osam golova. Ovo je katastrofalan dan za nas. Bila je to kombinacija nemoći i slabosti tima. U drugom poluvremenu fizički smo potpuno pali", rekao je posle ubedljivog poraza u trećem kolu Premijer lige.

Venger je dodao i da ne razmišlja o podnošenju ostavke, ali i istakao da je Arsenalu u meču sa Junajtdeom nedostajalo osam prvotimaca.

"Svako bi imao problem da mu nedostaje osam igrača", ocenio je Francuz.

Arsenal je u prva tri kola Premijer lige osvojio samo jedan bod, a lokalni mediji Vengeru zameraju da nije doveo adekvatna pojačanja posle prodaje kapitena Seska Fabregasa u Barselonu i Samira Nasrija u Mančester siti.

"Znam da je u Engleskoj kada izgubite utakmicu dovođenje novih igrača uvek jedna od solucija. Imamo dovoljno novca i ako nađemo igrače koji mogu da pojačaju ekipu, dovešćemo ih. Ako nikoga ne dovedemo, znači da ih nismo našli", zaključio je Venger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve