Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.08.2011.

10:21

Partizan kažnjava sve, pa i Volkova

Fudbalere i članove stručnog štaba Partizana očekuje novčana kazna zbog eliminacije od Šamrok Roversa u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Prema nezvaničnim informacijama Upravni odbor razmišlja da sve sankcioniše sa po 20 odsto od godišnjih primanja.

To bi značilo da bi najmlađi profesionalci, koji zarađuju oko 15 hiljada evra po sezoni ostali bez tri, dok bi najgore prošao Brazilac Eduardo koji navodno prima 400 hiljada evra po sezoni. On bi platio čak 80 hiljada!

“Predlog je da se svi sankcionišu zbog eliminacije iz Evrope, jer je to veliki udarac za klub i ekipu i moraće da snose konsekvence, a visinu će odrediti uprava kluba“, potvrdio je sportski direktor Mladen Krstajić.

“Kazna neće da bude pojedinačna, nego će svi kolektovni, ako se usvoji, da ostanu bez određene sume novca. Ništa još nije konkretno, videćemo kakva će biti odluka uprave“.

Iako je jedini zadovoljio svojim nastupom protiv Šamroka, za šta su ga nagradili i navijači, kažnjen će biti i Vladimir Volkov.

“Svaka čast Volkovu kako je odigrao, ali smo svi u istom problemu i ne možemo da se delimo. Ako smo ekipa, a verujem da jesmo, ostajemo zajedno po svim pitanjima, tako da će svi biti kažnjeni bez izuzetaka. Lepo je što je Volkov odigrao super, ali me zabrinjava što je on jedan od retkih koji je bio na nivou“, istakoa je Krstajić.

I posle svega, sportski direktor veruje da će tim i klub da se izdignu iznad svega posle sramotne eliminacije.

“Sad je prioritet meč sa OFK Beogradom, a posle toga ćemo da razgovaramo kako da pronađemo najbolje rešenje. Bitno nam je da vratimo poverenje publike. Okrećemo se domaćem takmičenju kako bismo ponovo izborili šansu da se dogodine takmičimo u Ligi šampiona. Naši fudbaleri imaju kvalitet, karakterni su momci i sve je na njima“, uveren je Krstajić:

Partizan dočekuje OFK Beograd u nedelju od 20.00 časova u poslednjem meču trećeg kola JSL.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve