Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.08.2011.

23:11

Ispao Vest Hem, Raća igrao ceo meč

Fudbaleri Alderšota, koji se takmiče u Ligi dva, pobedili su Vest Hem u gostima sa 2:1 u prvoj rundi engleskog Karling kupa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U meču druge runde Blekburn je savladao Šefilid venzdi sa 3:1, a Radosav Petrović odigrao je svih 90 minuta za Roverse.

Liverpul je takođe sa 3:1 dobio Egziter u gostima, istim rezultatom njegov gradski rival Everton dobio je Šefild junajed, a Bolton je preokrenuo u duelu sa Maklsfildom (2:1). Midlsbro je savladao Piterboro 2:0, a u meču prve runde Svindon je bio bolji od Bristola 1:0.

Sve je išlo po planu za Vest Hem jer je Džunior Stanislas u 16. minutu doveo ‘čekićare’ u vođstvo. Međutim, domaći su ostali sa fudbalerom manje posle isključenja Meknotona, a niželigaš je to iskoristio – prvo je Gatridž iz blizine postigao gol za izjednačenje, a na minut do kraja Hilton je posle ubacivanja Mekglašana doneo veliko slavlje Alderšotu.

Endi Kerol prekinuo je dug golgeterski post, pošto je postigao poslednji pogodak za Liverpul u trijumfu od 3:1 nad Egziterom. Prethodno je Maksi Rodriges golom iskoristio ukazanu šansu, a Luis Suares je vodećim pogotkom potvrdio da se nalazi u izvrsnoj formi. Počasni gol za Egziter dao je Nardijelo iz penala.

Ruben Ročina, 20-godišnji napadač koji je došao iz Barselone, dao je golove za Blekburn u 3. i 5. minutu, da bi Gudvil u 7. potpuno nokautirao Šefild Venzdi, koji je do kraja samo ublažio poraz preko Morisona. Doskorašnji fudbaler Partizana Radosav Petrović odigrao je celu utakmicu za pobedničku ekipu.

Karling kup:
sreda:

prva runda:
Bristol siti – Svindon 0:1
De Vita 71
Vest Hem – Alderšot 1:2
Stanislas 16 - Gatridž 78, Hilton 89

druga runda:
Egziter – Liverpul 1:3
Nardijelo 80 (pen) - Suares 23, Rodriges 55, Kerol 58
Piterboro – Midlsbro 0:2
Robson 4, Hajns 27
Blekburn – Šefild venzdi 3:1
Ročina 3, 5, Gudvil 7 - Morison 50
Bolton – Maklsfild 2:1
Tunčaj 56, Petrov 73 - Sinkler 11
Everton – Šefils junajted 3:1
Kresvel (ag) 31, Aničebe 37, Arteta 42 - Kresvel 28

četvrtak, druga runda:
Skantorp – Njukasl

utorak, 30. avgusta, druga runda:
Lejton orijent – Bristol rovers

utorak, 13. septembar, druga runda:
Čarlston – Preston
Kristal Palas – Vigan

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve