Nova vest
Fudbal

Petak, 19.08.2011.

21:25

Mesi ipak provocirao Murinja?

Revanš meč španskog Superkupa između Reala i Barselone definitivno su obeležili skandali.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

U meču u kojem je Barselona posle napete završnice stigla do 3:2 i titule koškanja je bilo od samog početka, a sve je kulminiralo opštom tučom, koja je izbila posle divljačkog starta Marsela nad Fabregasom.

Ipak, utisak meča ostavio je trener Madriđana Žoze Murinjo, koji je povukao pomoćnog trenera Barselone Tita Vilanovu za uvo, dok je David Vilja pesnicom udario Mesuta Ozila.

Nakon skandaloznog ponašanja igrača i stručnog štaba oba tima, Murinjo se žalio da je ekipa Barselone tokom meča provocirala njegove igrače.

I dok se na mnogi snimcima koji su osvanuli na Jutjubu videlo kako se igrači Reala nesportski ophode prema rivalima, malo ko je komentarisao ponašanje igrača Barselone. Pored toga što su igrači Katalonaca sa klupe započeli opštu tuču nakon Marselovog faula, David Vilja bio je taj koji se zaleteo i pesnicom udario Ozila.



U ružnom svetlu prikazao se i Leo Mesi, koji u svetu inače važi za mirnog i pristojnog momka.

Naime, pošto je snimak na kojem Murinjo rukom pokazuje kako Mesi "smrdi" obišao svet, osvanula je produžena verzija klipa, na kojoj se jasno vidi da je Argentinac započeo incident tako što je pored aut linije napravio "mošu", kada je navodno krenuo da ispuca loptu u Murinjovom pravcu.



Da utisak bude gori, Argentinac je potom u više navrata prilazio trenerima Reala, kojima je upućivao pogrdne reči, dok je i sâm gestikulirao u Murinjovom pravcu, da bi se na kraju namerno zaleteo na Fabija Koentraa, iako je Karim Benzema pokušao da ga spreči.



Sve u svemu, čeka nas još jedna zanimljiva sezona u Primeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve