Nova vest
Fudbal

Petak, 19.08.2011.

17:51

Sesk: "Neću penzionisati Ćavija"

Nova zvezda Barselone Fransesk Fabregas izjavio je da mu nije namera da "penzioniše" klupskog i reprezentativnog saigrača Ćavija Ernandesa.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Fabregas ima 24 godine, a početkom nedelje je prešao iz Arsenala u Barselonu, sa kojom je već na debiju u sredu osvojio trofej Superkupa Španije pobedom nad Realom 3:2.

"Nisam došao da penzionišem Ćavija. Došao sam da igram sa Ćavijem, da se takmičim sa njim i da osvajam trofeje sa njim", jasan je bio Španac u intervjuu za Barsa TV.

Bivši as Arsenala tvrdi da će Ćavi igrati na vrhunskom nivou još nekoliko godina, ali da Barselona pored njega ima još odličnih fudbalera u veznom redu, Inijestu, Alkantaru...

"Sezone dugo traju i ima dovoljno minuta za sve. Verujem da smo se svi dobro uklopili. Znamo šta radimo. Uz ovakvu ekipu moći ćemo da postignemo mnogo", dodao je Sesk.

Iako je prethodnih osam sezona stekao veliko iskustvo u Arsenalu, Fabregas tvrdi da "ni u svojim najluđim snovima" nije mogao da zamisli da će jednog dana igrati za Barselonu,

"Još sam mlad i moje najbolje fudbalske godine tek dolaze. Imam još mnogo da naučim i nadam se da ću u Barseloni postati potpuno zreo igrač", zaključio je Fabregas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve