Nova vest
Fudbal

Petak, 19.08.2011.

09:04

AS: „Morali smo da dobijemo sa 2:0“

Fudbaleri Partizana prokockali su u Dablinu priliku da već posle prvog meča obezbede plasman u Ligu Evrope, a toga je svestan i trener Aleksandar Stanojević.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Partizan je u Dablinu igrao ’samo’ 1:1 sa Šamrok Roversima, a revanš ta dva kluba igra se narednog četvrtka u Beogradu.

Stanojević je uoči utakmice čak i priznao da ni remi ne bi predstavljao loš rezultat i želja mu se ostvarila.

Mislim da je trebalo da rešimo utakmicu već u prvom poluvremenu. Imali smo neverovatne šanse i ne mogu da verujem da nismo postigli golove. Rekao sam da moramo da koristimo prilike, jer ako to ne uradiš protivnik te ugrožava iz auta, iz prekida“, istakao je Stanojević.

Na pitanje šta će promeniti u revanšu i koliko će crno-belima u Beogradu značiti Volkov i Vukić, na koje nije mogao da računa u prvom meču, na trener Partizana je odgovorio s olakšanjem.

Sigurno ćemo drugačije igrati sa Vukićem i pred našim navijačima ofanzivnije. Nismo navikli na rivala koji iz svakog auta može da te ugrozi. Ponavljam, morali smo ovde da pobedimo sa dva gola razlike“, rekao je strateg šampiona Srbije.

Trener Šamroka Majkl O’Nil je bio zadovoljan posle remija sa crno-belima.

Partizan je bio bolji u prvom delu utakmice, kontrolisao igru i zasluženo vodio. Bolji su tim od nas, ali sam zadovoljan što smo u drugom delu meča uspeli dugim loptama da stignemo do gola i izjednačimo. Šanse postoje, ali su male. Ako ne verujem da možemo nešto da uradimo, onda ne bi trebalo ni da putujemo za Beograd“, rekao je O’Nil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve