Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.08.2011.

22:18

Jovančić: "Šamrok bolji od Pazara"

Fudbaleri Partizana u četvrtak gostuju u Dablinu ekipi Šamroka u prvom meču poslednje runde kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

‘Crno-beli’ su i pored odlične igre eliminisani iz kvalifikacija za Ligu šampiona, na startu JSL deklasirali su Novi Pazar 5:0, pa su apsolutni favorite protiv Iraca.

Vladimir Jovančić i Stefan Babović su u Belgiji zaradili suspenziju zbog koje ih nije bilo u revanšu sa Genkom. Žele da se iskupe protiv Šamroka.

“Raspucani putujemo u Irsku. Nije Novi Pazar dorastao Partizanu, ne možemo na osnovu te utakmice donositi zaključak o našoj igri, ali me raduje što dobre partije pružamo u kontinuitetu. Bez obzira što je Šamrok kvalitetniji od Novog Pazara nadam se da bismo već pobedom u Dablinu mogli da obezbedimo jesen u Evropi”, rekao je Vladimir Jovančić, pojačanje iz Rada.

Očita nervoza Babovića sa početka sezone očitala se u tri žuta i jednim crvenim kartonom na svega tri evropska susreta.

“Obećavam da se takav propust neće ponoviti u Irskoj. Pogodilo me sve što se desilo u Belgiji, ali to je iza mene. Možda sam zato protiv Novog Pazara i počeo na klupi, kao posledica postepenog povratka u ekipu, posle isključenja u Genku”, rekao je Babović koji je bio strelac na otvaranju sezone u Jelen Superligi.

U prvom meču četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, Partizan u četvrtak od 20.45h gostuje Šamroku u Dablinu na stadionu “Talaht” kapaciteta 6.600 mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve