Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.08.2011.

18:22

Romario: "SP samo za bogate"

Bivši reprezentativac Brazila Romario izjavio je da većina njegovih sunarodnika neće moći da prisustvuje utakmicamam Svetskog prvenstva u fudbalu 2014.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Cene ulaznica će biti apsurdne i nedostižne za običan narod u Brazilu i na žalost Svetsko prvenstvo neće biti namenjeno njima."

"Oni koju u Brazilu vole fudbal, koji ga strastveno prate i znaju da uživaju u tom sportu uglavnom dolaze iz nižih društvenih slojeva", objasnio je Romario.

On je nedavno rekao da ne veruje u uspeh organizovanja SP, kao i da je Brazilu potrebna "Isusova pomoć" kako bi sve bilo spremno za utakmice najboljih svetskih fudbalera.

Naime, Brazila ima velikih finansijskih problema da renovira stadione i aerodrome u gradovima koji će biti domaćini jednog od najgledanijih sportskih manifestacija na svetu.

Romario je na Mondijalu u SAD 1994. godine sa reprezentacijom Brazila osvojio zlatnu medalju, a iste godine proglašen je za najboljeg igrača na planeti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve