Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.08.2011.

21:36

Dunga tuži KPR zbog duga

Nekadašnji selektor Brazila Karlos Dunga zapretio je tužbom Kvins Park Rendžersima zbog novca za koji je rekao da je pozajmio ovom engleskom Premijerligašu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U saopštenju koje su objavili Dungini britanski pravni zastupnici navodi se da KPR duguje treneru 750.000 funti od 2006. godine, kada je pomogao klubu.

"Pozajmio sam KPR-u svoj novac iz dobre volje kad im je trebalo, i vrlo sam razočaran što vrlo bogati novi vlasnici odbijaju da mi vrate te pare", naveo je Dunga.

"Imam puno poverenje u engleski pravni sistem i verujem da će mi sud pomoći da povratim svoju pozajmicu", citiran je trener u saopštenju.

KPR nije želeo da komentariše te navode. Klub iz Londona preuzeli su 2007. godine prvi čovek Formule jedan Berni Eklston, kao i čelični magnat Lakšmi Mital, najbogatiji čovek u Britaniji. Deo akcija poseduje i bivši šef Renoa iz Formule jedan Flavio Brijatore.

"Čekam da čujem šta će klub da kaže i da vidimo da li će se pozajmici vratiti bez potrebe za sudom", rekao je Dungin advokat Stiven Hefer.

Kvins Park Rendžersi su se posle decenije i po vratili u Premijer ligu Engleske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve