Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.08.2011.

18:28

Vidić povredio list, Rio tetivu

Mančester junajted slavio je na početku nove sezone u Premijer ligi, ali Sser Aleks Ferguson ne može da se raduje pošto su mu se povredila čak tri defanzivca.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Kapiten tima Nemanja Vidić napustio je u 52. minutu meč prvog kola Premijer lige sa VBA (2:1) zbog povrede lista i mogao bi da pauzira dve nedelje

Samo 20 minuta kasnije Škot je morao da povuče i drugog štopera, iskusnog Rija Ferdinand koji je povredio tetivu i pauziraće šest nedelja. Na treningu uoči meča Rafael je iščašio rame, biće 10 nedelja van terena

Srpski defanzivac Vidić se požalio na povredu već posle 20 minuta meča, Aleks Ferguson je brzo poslao na zagrevanje Džonija Evansa, ali je Irac šansu dobio tek u nastvaku meča.

Iako se čini da Vidićeva povreda nije ozbiljnije prirode, i da je izmenjen verovatno zbog predostrožnosti, u Junajtedu se verovatno brinu pošto je srpski štoper već godinama jedan od ključnih i najboljih igrača tima.

"Ne znamo da li je samo živac ili nešto drugo, ali bi mogao da odsustvuje dve nedelje", rekao je Ferguson.

Pre njih, seriju povreda počeo je Brazilac Rafael da Silva koji je tokom treinga pre meča povredio rame, pa će zbog iščašenja pauzirati narednih 10 nedelja, saopštio je klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve